Reizen met Richard

Door Reizen met Richard

Hard

#35・

Blijf op de hoogte, word onderdeel van de community en steun ons.

49

edities

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Door je te abonneren, ga je akkoord met de Voorwaarden en Privacybeleid van Revue en begrijp je dat Reizen met Richard jouw e-mailadres zal ontvangen.

Reizen met Richard
Hard
Door Reizen met Richard • Editie #35 • Bekijk online
Waarin het er in de badkamer hard aan toe gaat. Ik terug verlang naar de sauna. En ik graag wat over Gaudi vertel.

Geluid
Ik bevond mij ergens in het afgelopen weekend in onze badkamer. Mijn beide zoons waren daar ook. De één om te douchen. De ander om een onduidelijke reden. Vermoedelijk gezelligheid. Ik zelf om te tandenpoetsen.
Een puber doucht niet zonder muziek. Dus laten we het beeld even compleet maken: er was sprake van luide muziek.
Mijn jongste heeft daarbij af en toe de neiging om vrij schril te schreeuwen. Wanneer ik dit zo opschrijf, lijkt het alsof hij zoiets als Tourette heeft.
Dat is niet het geval. En dat betekent niet dat hij af en toe niet heel hard gilt.
Rust
Ik dacht met weemoed terug aan de heerlijke saunasessie die ik de vrijdag daarvoor achter de rug had. Ik voelde mij aan het einde van die avond volmaakt rustig.
Dat kan je ook heel snel weer kwijt raken. Die rust. Dat gevoel.
Zeker met pubers in huis. Hoewel, kleine kinderen kunnen er ook wat van. Maar, die vergeef je het op een één of andere manier makkelijker…
Uitzicht vanuit de bossen van The New Forest in Zuid-Engeland
Uitzicht vanuit de bossen van The New Forest in Zuid-Engeland
Bosachtig
Rustig was het zeker niet toen we in The New Forest waren. Eén van de Nationale Parken in Engeland. Niet de mooiste, wel leuk om op doorreis aan te doen. En te genieten van een stukje typisch Engeland.
Lees hieronder wat je er kunt doen!
Binnenkort voeg ik daar nog een blog over de Jurassic Coast aan toe. Aan dan kan je met de blogs over Zuid-Engeland een roadtrip maken van Kent, via Sussex naar Hampshire en The New Forest. En via de Jurassic Coast naar Devon en Cornwall.
Gaudi in Barcelona
Sommige blogs wil ik heel graag schrijven. En dan komt er natuurlijk van alles tussendoor, waardoor het er niet van komt. Nu dan toch!
Gaudi in Barcelona. Wat was dat geweldig. Vooral die La Sagrada Familia. En omdat ik zo van (cultuur-)geschiedenis en architectuur houd, krijg je er in dit reisverhaal ook een flinke dosis kennis bij.
Passie
De Sagrada Familia zou je ook heel goed kunnen gebruiken om in aanloop naar Pasen een Passie te kunnen ervaren. Via de Geboorte-Façade en het licht aan de binnenkant naar de Passie-façade en de Gloria-façade. Een soort stille tocht.
Hier snap je natuurlijk helemaal niks van, dus lees snel die blog! Dan begrijp je wat ik bedoel!
Meivakantie
Binnenkort is het ook alweer meivakantie. Mocht je nog twijfelen over een bestemming en je wilt langer dan een week weg, abonneer je dan zeker op mijn reisplannen!
Die gaan altijd uit van een periode van twee weken. Vaak zitten daar dan nog wat overnachtingsopties voor de heen- en de terugreis bij, maar die kan je er natuurlijk ook vanaf halen. En dan heb je gewoon een meivakantie van 2 weken.
Persoonlijke favoriet voor de meivakantie is voor mij Cornwall. Dan is het daar namelijk echt lekker qua temperatuur. En mei is de meest zonnige maand in dat deel van Engeland!
Abonneren op mijn nieuwsbrieven doe je onderaan deze nieuwsbrief bij Word lid!
De volgende nieuwsbrief komt pas over 3 weken uit, vanwege mijn eigen meivakantie. We gaan een midweek naar Parijs. Lang geleden dat we daar geweest zijn, dus enorm zin in!
Veel reis- en leesplezier!
Vond je deze editie leuk?
Word lid voor €3 per maand
Steun Reizen met Richard en ontvang extra nieuwsbrieven.
Reizen met Richard

Jouw nieuwsbrief van Reizen met Richard

Je kunt je abonnement hier beheren
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Reizen met Richard met Revue.